Anem al cinema: “Campeones”

El dia 20 de desembre els alumnes de quart, cinquè i sisè hem anat al cinema per celebrar el final de trimestre.

Ens ha agradat molt la pel·lícula perquè té un munt de missatges molt valuosos. Hem rigut, ens hem emocionat i hem gaudit molt.

A classe ja hem estat parlant de diferents conceptes que surten a la pel·lícula com discapacitat, el respecte, la inclusió, el valor de l’esport… I encara en podrem treure molt més suc.

 

Us deixem amb el trailer de la pel·lícula i un video sobre com es va fer molt interessant.

 

75 respostes
 1. Guillem
  Guillem says:

  Els protagonistes actuen molt bé, demostren que els discapacitats poder fer moltes coses com nosaltres com guanyar en l’esport.
  ???

  Respon
 2. oscar
  oscar says:

  Aquesta pelicula va ser molt empresionant perque va ser una experiencià molt chula.Per veure com podem fer coses amb els discapasitats.

  Respon
 3. gerard
  gerard says:

  La pel-licula va ser molt divertida i tenseña que perque siguin discapasitats tambe poden fer coses que sembla
  que no puguin fer

  Respon
 4. Alex R
  Alex R says:

  Em va agradar molt es divertida i t’ enseña a no riure dels discapasitats que poden fer el que fem nosaltres i fins i tot millor

  Respon
 5. Berta
  Berta says:

  la pel·lícula campeones es una pel·lícula amb moltisims missatges pero jo crec que el principal es: la gent amb discapacitat intel·lectual segeix sent gent com nosaltres,es gen normal

  Respon
 6. Laila
  Laila says:

  A tot@s els que heu participat en aquest post del bloc, gràcies per comprendre el missatge que dóna la pel•lícula. Hi ha moltíssimes realitats i cal entendre-les, ja que són un mirall de la nostra societat.

  Respon
 7. Lucía Afán
  Lucía Afán says:

  La pel·lícula de “campeones” va ser molt divertida i em va fer pensar sobre la gent que pateix discapacitats intel·lectuals o altres diverses malalties. Mereixen les mateixes oportunitats que els altres. En una escena en concret de la pel·lícula em vaig fixar com els miraven i no em va semblar just, les persones amb discapacitats són persones iguals i no se’ls ha de faltar al respecte.

  Respon
 8. Lucía Afán
  Lucía Afán says:

  • La pel·lícula de “Campeones” m’ha agradat molt i em va fer pensar sobre la gent que pateix discapacitats intel·lectuals o altres diverses malalties. Mereixen les mateixes oportunitats que els altres. En una escena en concret de la pel·lícula em vaig fixar com els miraven i no em va semblar just, les persones amb discapacitats són persones iguals i no se’ls ha de faltar al respecte.

  Respon
 9. lucia afan
  lucia afan says:

  La pel·lícula de “Campeones” m’ha agradat molt i em va fer pensar sobre la gent que pateix discapacitats intel·lectuals o altres diverses malalties. Mereixen les mateixes oportunitats que els altres. En una escena en concret de la pel·lícula em vaig fixar com els miraven i no em va semblar just, les persones amb discapacitats són persones iguals i no se’ls ha de faltar al respecte.

  Respon
 10. Lucía Afan
  Lucía Afan says:

  La pel·lícula va ser molt divertida i em va fer pensar sobre la gent que pateix discapacitats intel·lectuals o altres diverses malalties. Mereixen les mateixes oportunitats que els altres. En una escena en concret de la pel·lícula em vaig fixar com els miraven i no em va semblar just, les persones amb discapacitats són persones iguals i no se’ls ha de faltar al respecte.

  Respon
 11. Lucía Afán
  Lucía Afán says:

  La pel·lícula va ser molt divertida i em va fer pensar sobre la gent que pateix discapacitats intel·lectuals o altres diverses malalties. Mereixen les mateixes oportunitats que els altres. En una escena en concret de la pel·lícula em vaig fixar com els miraven i no em va semblar just, les persones amb discapacitats són persones iguals i no se’ls ha de faltar al respecte.

  Respon
 12. Sara Nacher
  Sara Nacher says:

  Em va agradar molt la pel.lícula per que dona el missatge de que els discapacitats poden fer coses que nosaltres no podem fer

  Respon
 13. Immaculada Herrero
  Immaculada Herrero says:

  La pel·lícula em va agradar molt perquè alguns trossos feia gracia i era divertida i el missatge em va agradar, també perquè era important.

  Respon
 14. Alex
  Alex says:

  Muy divertida e interesante
  me gustaría que el cine mezclará temas como las discapacidades y el humor
  para que la gente se concience y que también hagamos más excursiones de este tipo

  Respon
 15. Dafnne Electra Cevallos
  Dafnne Electra Cevallos says:

  va ser una pel·licula impactant i amb un missatge que tots/es em de aprendre i el missatge que jo vai entendre era: tothom es com es i tots som persona i algunes son especials? si, peró s’ha de tenir paciencia!

  Respon
 16. Arjen
  Arjen says:

  Em va agradar la pel.lícula per que és divertida i graciosa.
  La pel.licula deia que un discapacitat pot fer moltes coses com l’altra gent.

  Respon
 17. Janik
  Janik says:

  La pel.licula va ser molt divertida . Pero també ens volia transmetre un missatge molt important que era: Les persones amb discapacitats són iguals que les persones sense discapacitats

  Respon
 18. Arjen
  Arjen says:

  La pel.licula em va agradar perque era divertida i graciosa.
  Donava un missatge: els discapacitats poden fer les mateixes coses que l’altra gent.

  Respon
 19. Marc Martinez
  Marc Martinez says:

  La película es molt divertida i te un misatge. El missatge es que no podem tractar una persona diferent per tenir qualsevol problema. La tornaria a veure

  Respon
 20. ever
  ever says:

  La peli “campeones´´ va ser molt bonica intenia un gran missatge, i aquet massatge ens diu que no podem tractar a les persones diferent perque sigui discapacitat o tingui un altre cosa perque tots no som normals.

  Respon
 21. Eira
  Eira says:

  Per mi la pelicula ha sigut molt significativa perque hi han algunes persones que son discapacitades i poden fer el mateix que els altres,nomes ens em d’esforçar per aconseguir el que ens proposem.

  Respon
  • Cesc
   Cesc says:

   La pelicula m’agradat molt,perque ens demostra que algu que te una discapacitat pot fer el mateix que tots.
   No ens hem de rendir mai.

   Respon
 22. Cesc
  Cesc says:

  La pelicula m’ha agradat perque demostra que algu que te una discapacitat pot fer el mateix que tots.
  No ens hem de rendir mai.

  Respon
 23. irina
  irina says:

  La pel.licula “Campeones” em va agradar molt i m’agradaria que la gent la veies , perque la majoria es pensa que els protagonistes no son normals,pero com ells diuen, perque nosaltres som normals i ells no?, si tots som iguals i nomes tenen uns defectes.

  Respon
 24. Alex Aguilar
  Alex Aguilar says:

  La pel·lícula “Campeones” és molt divertida on ens ensenyen que les persones discapacitades podem arribar a fer el mateix que nosaltres i que són persones normals. Ens ensenya que treballant amb equip aconseguirem arribar als nostres objectius.

  Respon
 25. Pol martinez
  Pol martinez says:

  M’agrada’t molt anar a veure aquesta película. Transmet un missatge molt important: l’esforç personal t’ajuda a aconsseguir els objectius que t’hagis proposat.

  Respon
 26. Jana Siñol
  Jana Siñol says:

  La pel.licula va estar genial,tenia de tot tristesa,alegria,gracia,valentia…es una pelicula que et portà un missatge molt bonic i important,em de respectar els discapacitats intel·lectuals, perquè son com nosaltres i hiha molta gent que no ho pot comprendre,i avegades fins i tot ells et poden mostrar mes que tu els mostres…Gràcies a tots aquells que respectan a la gent amb tota mena de discapacitat.??

  Respon
 27. Aaron Estrada
  Aaron Estrada says:

  M’ha agradat la pel·lícula, perqué es molt graciosa. Jo crec que estaria bè, que anessim algunes vegades a veure pel·lícules per poder divertir-nos una estona. Per cert, feliç any nou. :)

  Respon
 28. Nerea Martinez
  Nerea Martinez says:

  jo no vaig poder anar per que estaba melalta, ja vaig veure la pel.lícula pero m’agradaria haver-la vist amb els meus companys i companyes de l’escola.

  Respon
 29. Aaron Estrada
  Aaron Estrada says:

  M’hagradat la pelicula, perque es molt graciosa. tambe ens entendre que no es te que insultar als discapacitats.
  per cert feliç any nou. :)

  Respon
 30. Jordi
  Jordi says:

  La pel·licula campeones es molt divertida, sobretot a part de ser divertida dona un missatge molt important.
  Es que encara que sigues discapacitat pots fer tot el maties que una persona sensé discapacitat.

  Respon
 31. Xènia
  Xènia says:

  A mi m’agradat molt anar a veure una la pel licula de campeomesi ames he estat amb els nens i nens de 4r, 5e i 6e .Hi a estat molt divertida la pel licula espero que el añy que be pogem tornari a fero.

  Respon
 32. Lucia Maria
  Lucia Maria says:

  La excursio que vam ver al cinema va estar divertit.
  A mi la película amb va agradar molt.
  Perqué con jo vaig a basquet com estaban jugant a basquet pero aixo en va agradar. I tambe pero la forma de ser i eren molt exagerat. I m’ho vaig pasar molt be.

  Respon
 33. María laborda yamuza
  María laborda yamuza says:

  M’ ha agradat molt, es molt divertida, encare que diuent moltes paraulotes . ens ho vam passar genial,

  va seri una exscursio gjenial

  Respon
 34. Dídac
  Dídac says:

  La pel·licula de campeones m’ha ensenyat que els discapacitats intelectuals poden fer les mateixes coses que tothom. I que guanyar no es el mes important. El mes important es tindre amics i divertir-se amb el que fas.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *