La gran estrena!

Els nens i nenes de la classe del cinema us presentem els curtmetrages que hem filmat.

Durant el segon trimestre l’alumnat de 4tA vam estar treballant en el nostre repte de filmar un curtmetratge amb tot el què suposa.

Primer ens vam dividir en quatre grups i vam decidir què portariem a terme dins de la realització del curtmetratge ( redacció del guió, il·lustració de l’storyboard, preparació de vestuari, tria de la música…)

Un cop fet això vam filmar les escenes on cadascú feia el seu paper:

Seguidament vam dissenyar els cartells dels nostres curtmetratges i ens vam fixar en exemples de cartells de cinema antics i actuals.

Aquí podeu veure els resultats:

Per últim només faltava fer-ne l’edició. Hem tingut l’ajuda inestimable de la Gemma, mestra en pràctiques, que ens ha fet el muntatge perquè puguem gaudir dels curtmetratges.

Vam fer la gran estrena a classe amb les crispetes i el passeig de la fama on tots vam estampar les nostres mans.

Seguidament podreu veure els nostres curtmetratges. Esperem que us agradin!
1 resposta
  1. Carla Fernandez
    Carla Fernandez says:

    M’han agradat molt tots els curtmetratges. He gaudit molt fent el meu curtmetratge i treballant amb el meu grup. Moltes gràcies a la Gemma que ens ha editat tots els curtmetratges i li ha costat molta feina. Ens ha fet molta pena que se’n vagi i li envio molta sort perquè pugui aconseguir ser profe. Li estic molt agraïda per l’ajuda que ens ha donat en tots els treballs cada dia que ha estat a la classe de 4ta.
    Carla Fernandez Diaz

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *