Votacions Consell d’Infants Municipal

Els nens i nenes de cicle superior trien els seus representants al Consell d’Infants del poble.

El passat  14 de desembre vam celebrar eleccions a l’escola.

A l’hora del pati els nens i nenes de cinquè i sisè van dipositar els seus vots a l’urna. El Dani Cabrera tècnic d’educació de l’ajuntament va muntar la mesa electoral a la biblioteca de l’escola.

El dia 15 de desembre al matí el Dani Cabrera ens ha donat els resultats de l’escrutini. Els representants al consell escolar seran el Janik Martínez i la Naiara Pollio de cinquè i el Dídac Romagosa i la Clàudia Bejarano de sisè. Els nens i nenes suplents seran el Pol Martínez i la Laia Alsina de cinquè i l’Hugo Garcia i l’Ayelén Aparicio de sisè.

 

9 respostes
 1. Hugo García
  Hugo García says:

  A mi em sembla molt bė perquè els nens i nenes de Cervelló també volem que es fagin coses per a fer un poble més bonic i divertit.

  Respon
 2. Abril Castel
  Abril Castel says:

  Em va semblar una activitat molt justa, perquè així els nens i nenes de l’Escola Nova poden expressar les seves opinions sobre millorar el nostre poble.

  Respon
 3. Jaume Rios
  Jaume Rios says:

  em va agradar fe les votacions perquè semblavem adults posant les votacions a les urnes. va ser una experiencia molt bonica i inovadora

  Respon
 4. laia
  laia says:

  El dia de la votació estava molt impacient i nerviosa perquè em vaig presentar com a delegada de el “Consell d’infants”.Final ment vaig sortir escollida per ser la suplent.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *