Meditació guiada a l’aula de 5è

El passat divendres 12 de maig l’alumnat de cinquè va fer una meditació guiada a l’aula.

L’activitat consistia en unes quantes passes que es consideren fonamentals per dur a terme l’activitat. En primer lloc, deixar l’espai recollit d’objectes que carreguin visualment, deixar espai perquè puguin estirar-se amb comoditat, tancar llums i baixar finestres per últim gaudir de la meditació guiada.
Primer han hagut de fer unes quantes respiracions profundes, desconnectar de l’activitat del dia i deixar-se anar. Un cop fet això ja van poder deixar-se anar i escoltar un preciós conte que els ha ajudat a aconseguir els seus objectius.

Per últim, han fet un dibuix per interpretar com estava el seu interior a l’hora de fer l’activitat proposada.
A l’Escola Nova el benestar emocional dels nostres infants és una tasca que ens prenem amb molta cura i per aquest motiu a l’horari tenim un dia estipulat per fer aquestes activitats.
25 respostes
 1. Anna
  Anna says:

  Em vaig relaxar molt i em va agradar expressar-me en un dibuix. Crec que als meus companys i companyes també els hi va agradar. Ho tornaria a fer encantada.

  Respon
 2. Gabriel Xofra
  Gabriel Xofra says:

  Aquesta relaxació m’ha encantat ha sigut molt relaxant i divertida. M’ha agradat molt expressar-me en un dibuix en general ha sigut un moment fantàstic.

  Respon
 3. LEIRE
  LEIRE says:

  Em va semblar una experiència divertida i a la vegada relaxant crec que ens ha agradat a tota la classe, jo la tornaria a fer.

  Respon
 4. Valeria
  Valeria says:

  La meditació guiada que hi vam fer-hi el passat divendres 12 de maig. Va ser molt relaxant i divertit, ho tornaria a fer.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *