Un pas endavant amb la força de les famílies

 

Aquest matí hem rebut a l’escola als nens i nenes de sisè amb una activitat d’Educació Emocional. La rebuda s’ha fet a la biblioteca. Hem començat l’activitat amb una conversa sobre les colònies. Després en petits grups han anat pujant a la classe i s’han trobat amb el camí de petjades. S’han viscut moments de sorpresa,curiositat, reflexió, connexions,alegria, emoció,…

 

4 respostes
 1. arnau
  arnau says:

  me emocionat molt amb missatge que me a dit la meva mare, el meu pare i el meu germà. me lo he passat molt bé buscant el missatge de la meva familia
  .

  Respon
 2. Guillem Fernandez Garcia
  Guillem Fernandez Garcia says:

  M’he emocionat molt quan he vist petjada dels meus pares encara que m’ha costat mol entendre el missatge.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *