Trobada amb les famílies delegades

Benvolgudes comunitat,

 

El passat dia 3 de desembre vam fer una breu trobada per veure’ns presencialment famílies delegades de grups, famílies representants de l’AFA i l’equip directiu.. Vam donar la benvinguda a les famílies de P3 i P4 que s’han incorporat en situació de COVID al centre, vam recordar les funcions de les famílies delegades i vàrem parlar del projecte educatiu i de la importància de  la presència de les famílies en el projecte educatiu de l’Escola Nova. Anteriorment al COVID hem creat una comunitat on les famílies entràveu en molts moments per l’escola, col·laboràveu amb els tallers, sortides, piscina, festes al centre… Totes aquestes interaccions entre altres havia anat teixint uns vincles molt forts que feien una part de l’Essència de l’Escola Nova.  Tot això ara no és possible perquè hem de vetllar per la salut de tothom per davant de tot.

Estem vivint una època complexa amb la situació del COVID i ens hem de reinventar. Ho hem fet en molts aspectes i en aquest segur que podem trobar solucions. En aquesta reunió vam proposar que com a grups classe parleu quan tingueu oportunitat de conversar entre les famílies i entre tots i totes repensem com podem continuar tenint aquests ponts de comunicació ben fluids i propers, una presencialitat tot i la distància que necessitem ara mateix per qüestions de prevenció i salut.

De cara al segon trimestre farem una nova trobada on podrem conversar d’aquest aspecte entre alguna altra idea que ja tenim al cap. En cas que el/la delegat/da no pugui assistir fora bo que vingués algun altre representant del vostre grup classe a la trobada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *