Projecte de la reproducció: l’adopció

Ens visiten a classe l’Annette i la Inma mares de la Patrícia i la Lucia

El passat dilluns 19 de març vam poder escoltar el testimoni de dues mares de la classe que van optar per l’adopció a l’hora de formar una família.

Dins del projecte de la reproducció humana també hem vist que hi ha diferents maneres de ser mare o pare i aquesta és una opció fantàstica.

Ens van explicar com van decidir adoptar, quins passos van haver de seguir i com va ser tot el procés. Ens han portat fotos i documents que han servit per a què ens en fessim una idea.

Hem pogut comprovar que les dues experiències van ser força diferents depenent del país d’origen de les nenes. En aquests dos casos la Xina i Bolivia.

Agraïm moltíssim la participació de l’Annete i la Inma! Ha estat molt interessant!

 

8 respostes
 1. Ari 6eA
  Ari 6eA says:

  La xerrada de la Inma i de la Anette va ser molt interesant per a mi. Sobre tot va ser molt interessant perquè volia saber mes cosas de com s’adopten els nens i nenes
  va ser molt interessant aquesta xerrada

  DE : ARI 6EA

  Respon
 2. Guillem Fernandez
  Guillem Fernandez says:

  va ser molt interesant aprendre coses sobre l’adopció i sobre el ser llarg proces, encara que val la pena completar-lo

  Respon
 3. Ruthhhhhhh
  Ruthhhhhhh says:

  Per mi la experiencia de la adopció va ser molt interesant perque jo m´hi maginava que fos diferent, pero gracias a la Ima hi ha la Anette vaig coneixa mes del tema de la adopció en conclusio em va agradar moltissim.

  Respon
 4. Carlota Lozano Sanchez
  Carlota Lozano Sanchez says:

  Apuesta activitat va ser molt interesant, vam aprendre el proces que tens que passar per adoptar. Em va agradar molt! Gracias Inma i Anette.

  Respon
 5. Anette Lehmann
  Anette Lehmann says:

  Me ha gustado mucho explicar la adopción de nuestra hija Patricia y responder a las preguntas de sus compañeros de clase. ??

  Respon
 6. Arnau martinez
  Arnau martinez says:

  Va ser molt interessant saber com s’adopta un nen i també tenia molt dubtes per aquest tema, per aconseguir un fill de diferent forma. Va ser divertit saber més coses sobre l’adopció.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *