Les acrobàcies de sisè

Els alumnes de 6è porten unes setmanes preparant una exhibició d’habilitats gimàstiques i acrosport a les classes d’educació física.

Què és l’acrosport?

La gimnàstica acrobàtica o acrosport és un esport acrobàtic-coreogràfic que integra tres elements fonamentals: formació de figures o piràmides corporals, acrobàcies i elements de força, i flexibilitat a més d’equilibris com a transicions entre figures. Té elements de dansa, salts i cabrioles gimnàstiques com a component coreogràfic, que li atorguen el grau d’artístic. L’acrobàcia és cadascun dels exercicis gimnàstics o d’habilitat que realitza un acròbata: equilibris, salts, girs, etc. Les acrobàcies són una part important de l’acrosport. Es poden entendre les acrobàcies fora de l’acrosport però no l’acrosport sense acrobàcies.

Aquest matí, els alumnes de P3, P4 i P5 han estat convidats al gimnàs per tal de veure les exhibicions preparades pels alumnes de 6è. Ha estat una gran experiència per a tots i un bon treball en equip. Els nens i nenes de 6è A i B ens han deixat amb la boca oberta amb la gran quantitat d’acrobàcies, habilitats gimnàstiques i figures que ens han fet.

Els més petits de l’escola han gaudit molt i de ben segur que aquests dies voldran provar de fer alguna figura!

Ben aviat penjarem els vídeos de totes les actuacions.

Aquí podeu veure totes les fotos

18 respostes
 1. Hugo becerra
  Hugo becerra says:

  A mi m’agradat molt perquè ens deixa expresarnos amb figures, també oh fem en equip tots junts, i si un falla tots fallem. Es nessecita concentració.

  Respon
 2. Judith Sagrera Navarro. 6è B
  Judith Sagrera Navarro. 6è B says:

  Per a mi és molt interessant experimentar coses noves fent acroesport, i arealitzar activitats am els petits de l’escola.
  També ens ajuda a millorar el treball en equip amb altres nens i nenes, l’equilibri, i a desenvolupar més la imaginació i la creativitat a més a més a tenir precaució el dia de l’exhibició.

  Respon
 3. Cristina López
  Cristina López says:

  A mi que m’agrada molt fer habilitats gimnàstiques, en va fer molta il.lusió compartir amb les meves amigues aquestes habilitats. Vem treballar molt perquè es necessita molta concentració però al final va sortir bé i va ser molt divertit.

  Respon
 4. Stefany suarez
  Stefany suarez says:

  Ve ser una esperiència molt bonica tots vam treballar molt i ho vam a conseguir ens va sortir a tots molt be

  Respon
 5. alba sánchez
  alba sánchez says:

  m´ha agradat molt aquesta activitat va ser molt divertit.
  el que mes hem va agradar va ser la cara d’emoció que feien els nens petits quan realitzàvem
  les acrobàcies. gaudeixo molt de les activitats que s’han de fer en equip.
  m’agradaria repetir l’experiència

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *