L’alumnat de P5 celebrava així l’arribada de la tardor

El passat mes d’octubre, l’alumnat de P5 va fer les següents activitats per celebrar l’arribada de la tardor.

En primer lloc, vam estar assajant la dansa de la castanya uns quants dies, ja que volíem que sortís molt bé. En segon lloc, vam fer pa de pessic de carabassa que ens va quedar boníssim, tot seguit vàrem fer una manualitat de la tardor “un mòbil amb elements de la natura” que vam penjar al passadís del nostre pis de la comunitat dels grans.

Per acabar el dia de la Castanyada al matí vàrem celebrar Halloween disfressant-nos de coses de por, més tard vàrem fer les danses al pati. Per acabar, a la tarda vàrem celebrar la festa amb totes les famílies de l’escola.

Va ser una festa molt bonica i plena de famílies. Feia goig reprendre la normalitat de les nostres festes. Tan de bo, sempre continuem així.

19 respostes
 1. Mark
  Mark says:

  La veritat és que no m’acordo de res, però em va agradar el nostre ball, ja que era molt xulo i in La veritat és que no m’acordo de res, però em va agradar el nostre ball, ja que era molt xulo i spiratiu.

  Respon
 2. Mel
  Mel says:

  Va ser molt divertit. Mo vaig passar superbé. Els amb els meus companys i companyes vam ballar i ens vam atipar amb coses molt bones.

  Respon
 3. Gabriel Xofra
  Gabriel Xofra says:

  La castanyada va ser xulíssima, vaig provar moltes receptes diferents i vaig fer una recepta amb la meva classe.
  Va quedar sorprenentment bona, i em va encantar cuinar amb els meus companys i companyes!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *