Iniciem el curs amb energia!

Benvolguda comunitat,

El passat divendres 8 de setembre vam fer un breu acte de benvinguda al nou curs amb tots els infants de l’escola excepte I3 que està en procés de familiarització. Tot i així els vam tenir presents.

Que important és generar aquests espais on ens retrobem ens donem un lloc, generem pertinença i posem en comú aspectes importants per treballar plegades i plegats.

Vam presentar els grups d’infants, les mestres referents i monitores de cada grup i les mestres especialistes. Vam donar la benvinguda a dues alumnes que s’han incorporat noves a l’escola a I4 i 1r.

En aquest espai de trobada vam explicar que aquest curs treballarem de manera transversal tota l’escola ODS 13. Adoptar mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus efectes. Vam donar a cada grup un detall comú igual per a tothom per a que tinguem present durant tot el curs a les assemblees, projectes d’aula, festes.

Us deixem l’enllaç per si voleu saber més sobre els ODS Objectius de desenvolupament sostenible ODS

Finalment vam fer un ball plegats i plegades per comunitats on cada comunitat transmetia amb el cos i la música una part de la cançó Som un equip del Club Súper3

Un acte breu i senzill que ens va permetre iniciar el curs entre tots i totes.

 

Feliç curs 23-24 a tothom!

Equip Escola Nova

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *