HOMENATGE ALS NOSTRES AVIS I ÀVIES

El passat dimecres 5 d’abril els nens i nenes de cinquè van entregar el Lapbook als seus familiars en un acte molt bonic

Els alumnes de cinquè A i B arran del projecte que estan fent sobre la tecnologia han estat investigant la biografia dels seus avis, àvies, pares, mares i fins i tot besavis. Els van fer entrevistes i finalment van escriure la biografia i la van plasmar en uns lapbooks ben creatius.

La idea de convidar als familiars per fer-los entrega dels treballs va sorgir dels mateixos nens i nenes i vam decidir tirar-ho endavant. La veritat és que el resultat va ser molt emotiu.

L’Elisa i la Míriam, conjuntament, van redactar un escrit que l’Elisa va llegir a tots els familiars com a agraïment.

Després uns representants de cada classe van explicar com havien portat a terme aquest projecte i finalment dos presentadors van anar cridant a totes les persones a qui vam fer entrega del Lapbook.

Moltes gràcies José Ignacio per les fotos que ens vas fer!

En el següent enllaç es poden veure les  FOTOS

Moltes gràcies a tots els assistents a l’acte!

27 respostes
 1. Laila
  Laila says:

  Quin goig veure com a l’escola s’innova i es fan aquestes activitats tan engrescadores per l’alumnat. Felicitats tutores i alumnes de 5è per donar aquest espai a les famílies.

  Respon
 2. Cristina López
  Cristina López says:

  Això em va agradar molt perquè nosaltres volem els nostres avis molt, i això va ser una cosa molt important per a mí i al meu avi escara que el meu avi no va poder venir, estic molt segura que lo hagués encantat.

  Respon
 3. Ágata
  Ágata says:

  Ens va agradar molt aquesta activitat a la meva àvia i a mi. Va ser molt bonic aquest homenatge als avis, encara ho estem recordant totes dues, perquè va ser molt xulo!

  Respon
 4. Patricia
  Patricia says:

  Em va agradar moltíssim i a la meva mare també. Quan vaig arribar a Alemanya li vaig donar a la meva àvia. La meva àvia estava molt contenta.

  Respon
 5. Eva Torres
  Eva Torres says:

  Va ser molt divertit fer el Lapbook perquè tots vam fer servir la nostra imaginació. Després veure tots el avis a l’escola… Em va agradar moltíssim!!!

  Respon
 6. Guillem Fabra
  Guillem Fabra says:

  Va ser una activitat molt divertida, m’ho vaig passar molt bé fent el lapbook. Al meu avi no va poder venir però va venir la meva àvia. Quan el meu avi va veure el lapbook li va fer molta il·lusió.

  Respon
 7. pablo
  pablo says:

  gracies per donarnos la oportunitat de fer aquest regal als nostres avis i avies.
  va ser una activista molt divertida imply xula

  Respon
 8. Martina de Miguel
  Martina de Miguel says:

  Va ser un dia molt emocionant per a tothom. Em va agradar molt aquest acte. Jo no li vaig poder fer als meus avis però almenys vaig poder-lo fer a algú.

  Respon
  • Eric García Gómez
   Eric García Gómez says:

   Biel va ser molt divertit pel nostres avis i avies però amb va duna un miqueta de pena que el meu avi no vingues ni als de uns altres companys.

   Respon
 9. Ayelén
  Ayelén says:

  Em va agradar molt l’activitat vaig apendre un munt de coses sobre com es vivia abans i al meu avi li va agradar molt el regal

  Respon
 10. Laia Fernández ?
  Laia Fernández ? says:

  Hem va agradar molt Fer el lapbook al meu avi i a ell tambe. La meva cosina li va fer a la meva avía i tambe li va agradar molt, tots dos están molt contents

  Respon
 11. Stefany suarez
  Stefany suarez says:

  a la meva àvia li va agradar molt, tots vam passar una bona estona, ami em cost fer-ho i espero que l’any que ve fem una activitat però als pares, dic gràcies a les professores que em a ENCATADO

  Respon
 12. Marc Cortés
  Marc Cortés says:

  Em va agradar molt, vaig aprendre algunas cosas dels avis i avies i m’agradaria fer-lo un altre any. Va ser un bon regal pels avis i avies.

  Respon
 13. Eric García Gómez
  Eric García Gómez says:

  Jo crec que aquest regal pels nostres avis/avies a sigut molt bonic.Nia avis/avies que no ans an pogut vindre però crec que lis auges ¡encantat!!! venir,va ser molt divertit pels Avis/Avies i mares que van vindre.
  Ami em va agradar molt que la meva mare vingues en representació del meu Avi,i que els pares de uns altres nens/nenes vinguessin en representació dels seus Avis/Avies.

  Respon
 14. Ari
  Ari says:

  Hola soc l’Ari ami em va agradar mol l’homenatge dels avis el meu avi no podra vidre pero va vindre el meu pare estic molt contenta perque al meu avi li va agradar molt el LAKBOOL va sel super xulu

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *