Fem pràctiques de metereologia

Els nens i nenes de sisè realitzem un Camp d’Aprenentatge a Can Santoi.

El passat divendres 2 de març els alumnes de cicle superior vam fer una sortida molt interessant.

Vam anar a la casa de colònies Can Santoi de Molins de Rei on l’ Engràcia, el Miquel i l’ Alba ens van convertir en meteoròlegs.

Vam fer tres activitats diferents. Una gimcana per conèixer els diferents aparells per mesurar els fenomens meteorològics ( termòmetres, anemòmetres, baròmetres…). Una activitat de sensacions tèrmiques i descoberta de la caseta dels meteoròlegs. I vam preparar un informatiu del temps on cada persona tenia el seu rol ( càmera, presentadors, llums, director…)

Vam aprendre molt i vam gaudir d’un bon dia.

Us deixem la pàgina web de Can Santoi

Aquí  podeu veure totes les fotos.

4 respostes
 1. Tania
  Tania says:

  Vam aprendre molt sobre la meteorologia en aquesta sortida. Els monitors i monitores van ser molt amables amb nosaltres i van acompanyar-nos amb molta empatia. Em va agradar moltissim, moltes gracies per portar-nos.

  Respon
 2. Guillem Fabra
  Guillem Fabra says:

  Aquesta sortida em va agradar molt perquè ens van ensenyar els aparells meteorològics amb un joc, però el que més em va agradar va ser quan els meus companys de grup van fer de presentadors.

  Respon
 3. Laia Fernàndez
  Laia Fernàndez says:

  L’excursió a Can Santoi em va agradar molt per què vem fer jocs de la temperatura i vam aprendre els aparells meteorologics. Aquesta excursió va ser molt emocionant.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *