Engeguem el segon trimestre

La classe dels Inventors i les Inventores hem engegat el segon trimestre parlant d’un invent molt important: LA RODA!

Sabíeu que es va inventar a la prehistòria? Fa molts i molts anys d’això i encara ara la fem servir i no ens podem imaginar les nostres vides sense aquest invent. Vam omplir la pissarra d’invents d’avui dia que feien servir la roda.
Ens vam quedar sense folis i doncs, per escalfar motors, l’Anna Maria ens va encarregar una missió: portar una capsa de folis a la classe. Ep! Que tenia trampa: només podíem fer servir un dit i una clau cadascú (instrument de música). Com ho faríem? Per plantejar solucions, l’Anna Maria ens va dir que només podria parlar a la rotllana aquella persona que tingués la clau més gran. Per passar-la, la nostra tutora la feia rodolar per terra. No ho havia fet mai així… per què ara? Seria això una pista? DONCS SÍ!!! Desrpés de plantejar diverses solucions fallides, vam adonar-nos que les podríem fer servir les claus com si fossin rodes! Així doncs, vam posar una clau al costat de l’altra i la capsa a sobre. Sabeu què? La capsa gairebé “caminava” sola cap a la classe!! No necessitàvem gaire força per empènyer-la, només la d’un dit.
Molt contents vam aconseguir complir la nostra missió: fer servir les claus i la força de només un dit per portar una capsa sencera de folis fins la classe.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *