Animalons a l’aula

El passat dimecres 27 de novembrea 5è B ens han visitat les mascotes d’alguns/es alumnes.

Ens han explicat si són vertebrats o invertebrats, vivípars o ovípars, carnívors, hervíbors o omnívors, la seva gestació…

Ha estat molt interessant saber més coses sobre els conills, cobaies, hamsters i tortugues.

13 respostes
 1. marc
  marc says:

  Hola bon dia companys/es soc el Marc Maldonado de 5é. Us explico que per mi aquell dia va ser molt divertit perque els nostres companys/es van fer unes exposicions molt divertides. van portar els animals de casa seva per explicar-nos com era el seu animal, si eren vertebrats o invertebrats, etc…
  Aquella tarda els diferents companys/es van portar diferents animals, un conill, uns hàmsters, una cobaia, i per acabar una tortuga. En resum va ser molt divertit !! adeu !!!

  Respon
 2. Carla Dueñas Valverde
  Carla Dueñas Valverde says:

  • Hola bon dia companys/es, sóc la Carla Dueñas de 5é-B.
  • Al final del trimestre vam portar els nostres animals per fer una exposició orals sobre ells/es.
  • Vam explicar las característiques, si són ovípars o vivípars, si són vertebrats o invertebrats, etc…
  • A mí hem va resultar molt fàcil l´ exposició perquè quan els veies sabies el que havies de dir: si era vertebrat, si menja casi tot, etc…..
  • T´ajuda molt!!!!!
  • En resum va ser tot fantàstic!!!

  Respon
  • Dante
   Dante says:

   Hola companys/es soc el Dante. abans de començar les vacanses vam fer una expocicio sobre les nostres mascotes vam explicar totes les seves carecteristiques com si es vivipar o ovipar i conque no el tenia molt preparat, vaig fer-ho com jo sabia i m’ho avia passat molt be tambe m’ho vaig passar be amb les expocicions de tots

   Respon
 3. Maria
  Maria says:

  Hola sóc la Maria NH. A mi aquell dia em va agradar molt, els companys van fer exposicions orals, i m’ho vaig passar molt bé veient els animals. Tots ho van fer molt bé. Quan em va tocar a mi fer l’exposició tenia molts nervis però jo crec que ho vaig fer bé, em va agradar molt.

  Respon
 4. Arnau O.
  Arnau O. says:

  Hola a tots! sóc Arnau Olivella de 5èB , per mi aquell dia va ser molt divertit, perquè vaig poder portar el meu animal a l´escola i vaig poder explicar als meus companys / es coses del meu conill, Tots van poder tocar als animals i va ser una tarda molt divertida per tots!
  Gràcies i adéu!!!

  Respon
 5. Angie Bolea
  Angie Bolea says:

  Hola, companys i companyes, aquell dia, com podeu saber alguns, van fer unes exposicions orals de les seves mascotes. Ells anaven fent la exposició oral i nosaltres anavem ficant les notes (valoracions). Les tortugues de la Bruna eren molt gracioses, sobretot perquè una es va pixar sobre la taula!!!
  L’Arnau O. va portar un conill que tenia el pèl molt suau i es deixava tocar. Era molt bonic!
  El Nil, la Berta i la Màriam, que es la filla de la Laila, van portar un hàmster. Els tres eren molt semblants perquè eren blancs. Ens els van deixar agafar i feien moltes pessigolles amb les potes tan petites que tenen.
  I per últim, l’Eric va portar un conillet d’indíes que era molt graciós, divertit i tenia el pèl molt aspre.

  Respon
 6. Arnau Goómez
  Arnau Goómez says:

  Aquest treball el vaig trobar molt interessant i divertit, perquè vem aprendre moltes coses sobre els animals que m’agraden .
  Tots eren molt carinyosos i els vem poder tocar.

  Respon
 7. Dante
  Dante says:

  Hola companys/es soc el Dante. abans de començar les vacanses vam fer una expocicio sobre les nostres mascotes vam explicar totes les seves carecteristiques com si es vivipar o ovipar i conque no el tenia molt preparat, vaig fer-ho com jo sabia i m’ho avia passat molt be tambe m’ho vaig passar be amb les expocicions de tots

  Respon
 8. Pere
  Pere says:

  Hola companys/es soc el Pere. Abans de las vacanses tots i cada un de nosaltres va fer una expoosisio sobre la seva mascota i jo crec que us o bau pasar molt be igual que jo.Em ba agradar moltisim vuele totas las vostres mascotars i els que no van portar saber quin animal boldrieu tenir.

  Respon
 9. Arnau O.
  Arnau O. says:

  Hola companys/es, sóc l’ Arnau i el dia que hem va tocar portar el meu animal, que és un conill, va ser una experiència molt divertida per mi. I crec que per vosaltres tambe, vem poder tocar tots els animals i va ser guay. Adèu.

  Respon
  • Ainara Bernal Carrillo
   Ainara Bernal Carrillo says:

   Hola companys i companyes ,sóc L’Ainara de 5é B. El dia que vem fer les exposicions orals va ser molt divertit ,vaig aprendre molt i cuant jo vaig presentar la meva la mascota estaba Molt nerviosa però vaig gaudir molt aquesta activitat , perquè vaig conèixer les mascotes dels companys i també les exposicions de els que no portaven mascotes em van agradar molt.
   Salutacions companys,
   espero que us hagi agradat el meu comentari

   Respon
 10. Tania aybar
  Tania aybar says:

  Hola em dic Tania,la espoxisions de els animals ba ser molt dibertides els animals eran molt bonics i els que mes em ban agrada ban ser els conill,las tortugas i els gamster ba ser molt dibertit???

  Respon
 11. Bruna siñol
  Bruna siñol says:

  Hola sóc la bruna de 5è, abans d’acabar les classes (és a dir el primer trimestre) jo vaig portar les meves tortugues una es diu Cassiopea i l’altre es diu pepi, tinc moltes més, em va agradar molt la conill d’Índies del eric,el hamstér del Nil, la Marian i la berta són molt petits. també em va fer molta gràcia el conillet l’únic que vaig passar molt malament quan el van agafar d’aquella manera. Aquesta activitat hi ha molts nervis perquè els nens es van posar a plorar perquè estaven nerviosos però tot hi així va ser molt bonic. vaig saltar-me algunes de les exposicions ho

  sento companys que em vaig saltar. Va haver-hi un dia que estava plovent i els gossos es van portar molt bé hi els companys van parlar el més fort possible.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *