Ambient de creació lliure

Els nens i nenes de P4 i P5 des del mes de gener han estat gaudint de nou de l’ambient de creació lliure.

Propostes de tots els colors i formes, un món de possibilitats (provocacions) amb materials pensats perquè els infants puguin observar, experimentar, organitzar, dissenyar, dialogar, respectar, connectar i fluir amb la pròpia necessitat interior.

A través de peces soltes, material no estructurat, materials creatius a l’espai es crea un eix vertebrador comú, tots els infants estan immersos en el seu JOC sigui compartit o individual.

El joc produeix en les persones un estat flow, la neurociència ens diu que aquest estat és un dels més receptius i actius del nostre cervell on es produeix l’aprenentatge real i l’alta creativitat.

Com diu Arno Stern , pare de Andre Stern dos grans referents, “Cal protegir l’espontaneïtat dels infants.” Aquest espai està dissenyat sota aquesta mirada de respecte profund cap als processos que esdevenen. És preciós i un privilegi acompanyar i observar aquest temps compartir on es genera quelcom màgic.

Bona part de l’essència es queda en aquell moment i en els que ho vivim, però a través de la fotografia i el vídeo us fem arribar una petita mostra dels moments que hem viscut plegats.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.