AFA: Xerrada sobre nutrició “Ets el que menges”

El passat dimarts 25 de febrer va tenir lloc a l’ateneu la xerrada de Nutrició “Ets el que menges”, a càrrec de la nutricionista Anna Gil, del Centre Kinetic Salut de Cervelló.

Vàrem parlar sobre aspectes importants en l’alimentació infantil, com la quantitat de llegums, cereals, verdura, làctics, carn o peix que hauríem de consumir setmanalment; a partir de quines edats hem de vigilar més amb els carbohidrats; ens van explicar per què és tan dolent el sucre, com diuen i perquè el necessitem. També que no tots els sucres són dolents i que podem consumir-ne, però sense excedir el màxim diari.

També vàrem analitzar l’etiquetatge nutricional de la indústria alimentària, vàrem xerrar sobre el concepte “eco” i “bio”; què hem de tenir en compte a l’hora de comprar productes processats; i l’Anna ens va compartir una llarga llista de productes nutricionalment bons, encara que no ho semblin.

Durant l’hora i mitja, gairebé dues hores de xerrada, l’Anna ens va donar molt bons consells sobre esmorzars i berenars saludables, així com receptes i canals d’instagram, referents en temes d’alimentació avui en dia.

Moltes gràcies Anna Gil i Kinetic per deixar-nos aprendre tant de vosaltres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *