Va de pirates!!!

Les nenes i els nens de 5è han viatjat a bord d’un vaixell pirata, han descobert terres llunyanes i conegut una tripulació d’allò més curiosa… i és que han llegit el llibre d’aventures Bilomba a la vista!

El seu autor, en Jordi Fenosa, ens ha vingut a veure i l’hem pogut entrevistar. Ell és un gran il·lustrador que ara s’ha atrevit també escriure una novel·la juvenil.

Ens ha explicat com és això de dedicar-se a escriure i a dibuixar, els avenços tecnològics al món de la il·lustració i com crear i imaginar personatges omple la seva vida.

Moltes gràcies Jordi!

dav

dig

dig

dav

10 respostes
 1. irene
  irene says:

  Va ser una experiència molt bona, perquè el llibre era molt divertit, i també perquè va vindre en Jordi i ens va explicar com va decidir fer el llibre, els seus materials de pintors…

  Respon
 2. Rita Gago
  Rita Gago says:

  Em va agradar molt conèixer l’autor d’un llibre que has llegit i poder fer les preguntes a ell en persona. Em va encantar, gràcies per venir Jordi Fenosa no sempre es pot parlar amb l’autor d’un llibre!!!

  Respon
 3. Aina
  Aina says:

  El llibre de Bilomba a la vista em va agradar moltíssim,vaig gaudir molt llegint-ho a més va vindre l’escriptor del llibre, el Jordi Fenosa. després de fer-li una entrevista ens va fer un dibuix i ens va firmar el llibre. vaig aprendre moltes coses noves e interesants, ames a més m’ho vaig passar bomba.

  Respon
 4. Victor
  Victor says:

  a mi em va agradar moltissim que vingues perque em va encantar el llibre i volia coneixer l’autor
  gracies per vindre jordi!!!

  Respon
 5. Oriol
  Oriol says:

  Jo vaig gaudir molt d’aquest llibre sobre bilombes , que va de pirates.
  Quan va venir l’autor em vaig quedar bocabadat de com dibuixava i escribia amb el material que ens va ensenyar.😦

  Respon
 6. Hugo P.
  Hugo P. says:

  A mi em va agradar molt el llibre i tenia moltes ganes de coneixer l´autor del llibre. penso que varem tenir molta sort de que ens signes el llibre.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *