Performance de l’agraïment

Les/els alumnes de 2n, 3r, 4t i 5è hem fet l’última sessió de l’àrea de religió on ens hem acomiadat del curs i ho hem fet a partir d’una performance artística anomenada L’ agraïment. 

 Es tracta d’una proposta de Ann Hamilton amb At Hand (Hirshhorn museum) on el paper és el protagonista per la seva condició efímera i la poca consciència que es té del seu ús. Aquestes característiques del paper fan possible la seva comparació amb les dificultats que a vegades suposa pensar o agrair alguna cosa. Per aquest motiu, a sobre de tots els papers hi ha un llibre on poder donar les gràcies per tot allò que a vegades no agraïm.


Amb els ulls tancats,les i els alumnes han anat entrant a l’aula i s’han aturat en l’espai que sense el sentit de la vista els hi proporcionava més tranquil·litat i inquietud per descobrir. En destapar-se, s’han adonat que el lloc que havien agafat no era el que s’havien imaginat ni tan sols el que haguessin escollit entrar amb els ulls oberts.

Si us fixeu amb la pissarra, hi ha també una petita col·lecció d’imatges de les dones més rellevants i poc conegudes, us en sona alguna?

1 resposta
  1. Judit bagan
    Judit bagan says:

    Mil gracies, l’Abril està feliç de compartir aquest any amb una educadora tan humana i propera, tant de bo l’any vinent la seguiu acompanyant pel Camí de la bondat.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *